Anul 2019 a marcat o premieră pentru piața de marketing online din Romania. Este vorba despre înființarea primei școli de SEO (Search Engine Optimization), Jedi SEO School. Acest curs SEO din București, desfășurat pe durata a două luni, este creația lui Ovidiu Joița. CEO & founder al agenției de marketing online iAgency, cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, acesta a simțit nevoia unor cursuri de formare pentru viitorii specialiști din domeniu.

„Principalele motive pentru care a luat naștere acest curs SEO din București sunt următoarele: lipsa acută a specialiștilor din marketing online, lipsa cunoștințelor avansate pentru cei care activează în domeniu și cererea tot mai mare pentru servicii SEO din piață. Jedi SEO School își propune să creeze un nou val de specialiști, care să aibă cunoștințele necesare pentru a aduce succesul în piața organică de Search, pe orice domeniu de activitate, pentru orice brand”, spune Ovidiu Joița.

Acest curs SEO Bucuresti se desfășoară pe parcursul a două luni la sediul iAgency din apropiere de Piață Unirii, de luni până miercuri, de la orele 18:00 la 20:00. Practic, în total vorbim despre aproape 50 de ore de curs intensiv, în cadrul căruia vei afla totul despre optimizarea on page și off page, noțiuni clasice de SEO, dar și despre indicatorii de User Experience și valoarea brandului. Acestea din urmă sunt două dintre criteriile pe care algoritmii Google le iau din ce în ce mai mult în considerare în ultimul timp, în ierarhizarea rezultatelor.

În cadrul acestui curs SEO din București, vei afla atât noțiuni teoretice, precum cele de mai sus, dar vei avea parte și de exemple practice, precum „teme pentru acasă” și studii de caz din experiența lui Ovidiu Joița și a colegilor săi cu clienții iAgency. 

Totodată, la Jedi SEO School sunt invitate și numeroase personalități din domeniul marketingului online, care iți vor împărtăși din cunoștințele lor. Este vorba despre Liviu Taloi (specialist Google Analytics și UX), Eugen Potlog (specialist UX) ori Răzvan Gavrilaș (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools).

Pe lângă noțiunile propriu zise, în cadrul acestui curs SEO din București vei afla și care este direcția generală a acestui domeniu în 2019. Mai exact, astăzi Search Engine Optimization nu mai definește o activitate eminamente tehnică, în care este suficient să folosești de multe ori cuvinte cheie, să optimizezi meta titlul și meta descrierea și să faci link building. 

În schimb, în prezent SEO se confundă de multe ori cu marketingul online, fiind o activitate mult mai complexă, în care experiența utilizatorului trebuie să primeze. Practic, în 2019, calitatea contează mai mult decât cantitatea, iar conținutul trebuie să fie unul 100% original, relevant și interesant.

De asemenea, inscriindu-te la acest curs SEO din București, vei avea ocazia să iei contact nu numai cu numele mari din domeniu, ci și cu viitoarea generație de specialiști în marketing online. Primele trei promoții Jedi SEO School au absolvit deja, în martie, iulie, respectiv noiembrie 2019, iar cursurile susținute Ovidiu Joița își vor deschide din nou porțile la începutul lui 2020.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe